woensdag 8 december 2010

Green-Jump in de ABC-Babydoos

GreenJump de Eco, Bio en Fair webwinkel voor baby en kind.


GreenJump maakt het ouders gemakkelijk door in hun webwinkel alle leuke, verantwoorde en betaalbare baby-en kinderspulletje aan te bieden. Je vindt er een uitgebreid assortiment aan eco, bio en fair trade producten voor baby's en kinderen van 0-8 jaar. Alles wat je voor je kindje nodig hebt en natuurlijk het allerleukste en nog gifvrij ook!

Van verzorginsproducten zoals luiers, billendoekjes, douche en badolie tot een biologische afbreekbaar kinderpotje voor als je kindje zinderlijk wordt. Leuke cadeautjes zoals mooi houten speelgoed van duurzaam hout en mooie natuurlijk knutselmaterialen.

Lekker en gezonden slapen

Naast mooi en medicinaal gelooide wasbare schapenvacht en natuurlijk zacht gekamde biologisch katoenen dekentjes en lakentje vind je bij GreenJump ook het matras om je kindje heerlijk 100% gifvrij en veilig te laten slapen. De matrassen bij GreenJump zijn er in verschillende uitvoeringen en maten.

- Matras voor wieg of in de kinderwagen gemaakt van kokoskern gemixt met natuurlijk rubber, met tijk gemaakt van biologisch katoen.

- Ledikant matrassen in verschillende uitvoeringen. Zolas het ledikant matras Lara Plus met 2 zijden en zachte kant van natuur latex en een veerkrachtige stevige kant van kokos. Zelf kijken wat je het fijnst vind om op te liggen. Het matras is omhuld met lamswol of met biologische katoen met een wasbare tijk van biologische katoen.

- 1-persoonsmatrassen zijn er ook in verschillende maten en uitvoeringen. Zoals het 1-persoonsmatras Alex, dit stevige matras heeft een kern van kokos en is omhuld met lamswol of biologische katoen. De afneembare en wasbare hoes is tevens gemaakt van biologisch katoen.

Stoere houten loopfiets de Wishbonebike

De mooie, stoere en hippe Wishbonebike loopfiets van duurzaam hout groeit met je kind mee. Hij is al vanaf 1 jaar te gebruiken als je kindjes kan lopen. Dan gebruik je hem als trike met 2 wielen aan de achterkant. Daarna kan je hem makkelijk ombouwen naar een loopfiets met 2 wielen.Het frame kan als je kind weer wat groter is ook nog eens omgedraaid worden zodat het zadel hoger komt te staan. Ideaal een loopfiets die al vanaf 1 jaar tot ongeveer 5 jaar gebruikt kan worden. Leuk om op te fietsen en ook nog eens goed voor de motorische ontwikkeling van je kind.


www.GreenJump.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten