woensdag 3 februari 2010

ECOPOP biolifestyle beurs 6-7 febr 2010


Klik hier voor meer info in NL
Cliquez ici si vous voulez lire cet e-mail en français

ECOPOP: dit weekend in Kortrijk Xpo... Een overzicht!
Met nog slechts enkele dagen te gaan, kunnen we jullie trots een volledig afgerond programma voorstellen. Al onze standhouders zijn bekend, het randprogramma is helemaal samengesteld en alle lezingen en workshops zijn tot een mooi en evenwichtig schema in elkaar gepuzzeld! Onmogelijk om dit allemaal in één nieuwsbrief samen te vatten, klik dus gerust even op de links hieronder en ontdek alles op onze website. http://www.ecopop.be/


ABC-Babydoos - Schaapje Schaapje staan er ook.

Speciaal voor onze Zuiderburen hebben we de ABC-Babydoos exclusief te koop op de ECOPOP!


Koop je tickets voor ECOPOP online! Of win ze hier...
Geen zin om aan te schuiven aan de kassa maar wel zin in een goedkoper ticket? Dan hebben wij slechts 1 advies: koop je tickets online via deze link! Via een eenvoudige klik bestel je zo je tickets. Je krijgt de tickets in je mailbox, je print ze af en komt er mee naar ECOPOP.
Vergeet ook niet dat we het liefst hebben dat je met het openbaar vervoer naar ECOPOP komt! Klik hier voor alle info over de supervoordelige B-Dagtrip: trein, bus en toegang in één!
Voor 10 personen zal het zelfs niet nodig zijn online tickets te kopen! De eerste 5 personen die een mail sturen naar info@ecopop.be met als onderwerp "Natuurlijk kom ik naar ECOPOP!" krijgen een duoticket.
Voor de twijfelaars: 5 redenen om zeker naar ECOPOP te komen
1. Meer dan 60 standhouders bewijzen u aan de hand van hun producten en diensten hoe een eco-bio manier van leven de leukste manier van leven kan zijn!
2. ECOPOP is meer dan een beurs, het is een happening! Het zijn activiteiten, belevingen en lezingen!
3. Ga naar huis met de hippe ECOPOP-schoudertas vol nuttige tips
4. Hoor het ook eens van een ander: meer dan 20 lezingen met heel uiteenlopende onderwerpen maken je op een concrete wijze wegwijs in de wondere eco-bio wereld. De exclusieve première van de 'Low Impact Show' staat alvast met groen aangekruist in onze agenda!
5. Laat je overtuigen door de smaak van bio! Volg één van onze live kookdemonstraties door bio-topchefs
STUDIO BRUSSEL LIVE OP ECOPOP
Op zaterdag tussen 12u00 en 18u00 zorgt Studio Brussel
voor extra sfeer op ECOPOP met de live uitzending van De Maxx!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten